Klovnehatte
(12 stk.)
75 g hvedemel
35 g flormelis
50 g koldt smør
1 spsk. koldt vand
125 g ren, rå marcipan
50 g mørk chokolade
Sukkerkugler i forskellige farver
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Bland mel og flormelis sammen i en skål. Hak smørret ud i melblandingen, tilsæt vand og saml dejen. Stil dejen koldt i 30 min. Del marcipanen i 12 stykker og tril dem til kegler. Del dejen i 3 og rul hver del ud til en 10 cm stor cirkel. Del hver cirkel i 4 stykker og fold dejstykkerne om marcipankeglerne, så de er helt dækket. Klem samlingerne sammen. Stil keglerne på en plade beklædt med bagepapir og stil dem koldt i mindst 1 time. Bag hattene ved 215° i 8 min. og lad dem køle helt af. Smelt chokoladen, dyp bunden af hattene i chokolade og dekorér med sukkerkugler sat fast med chokolade.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
FESTLIGE KAGER OG DESSERTER
Med Decomax kan du sprøjte lagkager op, lave macaroons og dekorere cupcakes uden brug af sprøjtepose.
Køb pennen i shoppen for 199 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Fastelavnsboller
Chokoladekage-kat
Kattekonge-krone
Få god inspiration til fastelavnsfesten her...
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)