Kattekonge-krone
(10 stk.)
80 g blødt smør
50 g sukker
1 æg
2 dl yoghurt
300 g hvedemel
3 tsk. bagepulver
Æg til pensling
25 g soltørret tranebær
25 g hasselnøddekerner
1 spsk. perlesukker
Se vores store linksamling med god inspiration til fastelavn her
Rør smør og sukker godt og rør ægget i. Tilsæt yoghurt, mel og bagepulver og ælt dejen godt sammen. Rul dejen ud i 1 cm tykkelse og skær 10 kongekroner ud af dejen. Pensl med sammenpisket æg og dekorer med tranebær, nødder og perlesukker. Bag kronerne ved 175° varmluft i 10 min. til de er gyldne.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Fastelavnsmasker
Fastelavnsboller
Chokoladekage-kat
Se her, hvordan du laver en flot fastelavnstønde...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)