Elses bradepandekage
Ingredienser til bradepandekage
2½ dl fløde
4 æg
200 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
300 g mel
3 tsk. bagepulver
1 knsp. salt
Saft af ½ citron
Fyld
125 g smør
200 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
200 g hakkede mandler
4 spsk. mælk
Fremgangsmåde til bradepandekage
Pisk fløde, æg og sukker sammen og rør de øvrige ingredienser i. Hæld dejen i en 20 x 30 cm bradepande beklædt med bagepapir og bag din bradepandekage ved 200° i 20 min. Bland smør, sukker, mandler og mælk i en gryde og lad det koge op. Hæld mandelmassen over din bradepandekage og bag den i yderligere 10 min. ved 200°.
Madopskrift: Else Marie Pedersen
Find andre opskrifter her...
Rabarbertærte med creme
Mosters kransekage
Havrecookies