Nøddehorn
(8 stk.)
Ingredienser til nøddehorn
300 g rå marcipan
60 g flormelis
1 æggehvide
40 g hasselnøddeflager
50 g mørk chokolade
Sådan gør du
Ælt marcipan, flormelis og æggehvide sammen og del massen i 8 stykker. Tril stykkerne til 2 cm tykke pølser og tryk dem ned i hasselnøddefladerne, så de hænger ved. Form pølserne til horn, sæt dem på en plade med bagepapir og bag dem ved 220° i 8 min., til de er gyldne. Lad hornene køle og smelt chokoladen over vandbad. Dyp enderne i chokoladen og stil dem køligt, til chokoladen har sat sig.
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Flere opskrifter...
Karameltrekanter
Gåsebryst
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)
Flere fristende og flotte konditorkager - som vi kender dem fra bageren...