Ingredienser til rabarbertærte
125 g mel
25 g flormelis
1 spsk. kakao
100 g smør
1 æggeblomme
200 g rabarber
½ dl blomsterhonning
2 æg
65 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
1½ dl piskefløde
25 g hakkede mandler
Fremgangsmåde til rabarbertærte
Bland mel, flormelis og kakao og smuldr smørret heri. Saml dejen med æggeblommen og lad den hvile koldt i mindst 30 min. Rul dejen ud og beklæd en smurt tærteform med dejen. Skær rabarberne i tynde skiver, vend dem i honning og kom dem i tærtebunden. Pisk æg, sukker og vanilje skummende og rør fløden i. Hæld æggeblandingen over rabarberne og drys de hakkede mandler over. Bag tærten ved 180° i 50 min., til cremen er stivnet, og servér.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Kirsebærstang
Rabarberkage med kardemommemarengs
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)