Snickers-kage
![](https://imgix.familiejournal.dk/aurora-images/aurora-7594834-md5-d9948ac6b29e531447870a8095d1266b.jpeg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&fp-x=0.59&fp-y=0.45)
Fremgangsmåde:
Kiksebund:
Blend peanuts til fint mel i en blender. Hæld peanut-melet i en skål. Blend Bastogne-kiksene til krummer, og bland dem med peanut-melet.
Smelt smørret i en gryde, og vend det sammen med kiks og peanuts.
Fordel massen i en firkantet form, og sæt den i køleskabet.
Karamel:
Varm forsigtigt karameller og fløde op i en gryde, indtil karamellerne er smeltet, og massen er ensartet. Tilsæt salt.
Fordel karamelmassen på den kolde kiksebund, og drys peanuts på.
Sæt tærten på køl igen.
![Kikse-karameltærte](https://imgix.familiejournal.dk/aurora-images/aurora-7512700-md5-9733edb9a8ab53d22a045b3f19a17600.jpeg?auto=format,compress&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.77&ar=4:3)
Chokoladetop:
Hak chokoladen groft, og læg den i en skål.
Bring langsomt fløden i kog, og hæld den over chokoladen.
Rør i chokolademassen, til den får en ensartet overflade, og chokoladen er smeltet.
Fordel chokolademassen over karamellen på kagen.
Sæt kagen i køleskabet i mindst 2 timer.
Pynt: Drys saltede peanuts og flagesalt over Snickers-kagen lige inden servering.
![https://imgix.familiejournal.dk/aurora-images/aurora-6985323-md5-2854d71bb674fcb8017e4b50f1f4b4d6.jpeg](https://imgix.familiejournal.dk/aurora-images/aurora-6985323-md5-2854d71bb674fcb8017e4b50f1f4b4d6.jpeg?auto=format,compress&fit=crop&crop=faces,entropy&ar=4:3)