(ca. 20 stk.)
125 g marcipan
Flormelis
Trøffelfyld
150 mørk
chokolade
¾ dl piskefløde
Evt. 1½ spsk. cognac
Pynt
Evt. spiselige blomster
Drys lidt flormelis ud på bordet, så marcipanen ikke hænger i. Rul marcipanen ud og udstik kager på 5 cm i diameter. Brug evt. et lille glas til at udstikke med. Form dem til små skåle og stil dem omvendt på en papirbeklædt bageplade. Lad dem stå et par timer eller natten over. Bag skålene ved 200° i 5-6 min. Kog fløden op og kom den hakkede chokolade i, rør til en jævn creme. Lad trøffelmassen afkøle, rør i den af og til. Smag evt. til med cognac. Kom trøffelmassen i en sprøjtepose og kom lidt trøffelmasse i hver skål.
Tip: Hvis du ikke har en sprøjtepose, kan du bruge en kraftig plastpose og klippe et hul i det ene hjørne.
Bageopskrift:
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Find flere opskrifter her...
Chokoladetrøffelkage med rom
Chokoladekage med flødeost
Daimkager
15 fristende chokoladekager og -desserter
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)