Opskrifter

Chokoladekage med daim og pistacienødder

Onsdag, 25. april 2012Opdateret 17 timer sidenaf Kristina Palmenäs
Denne kage er en enhver chokoladeelskers favoritkage! Den er proppet med lækker daim og pistacienødder - og den kan serveres som bradepandekage eller i portioner.
40 min
48 stk
Chokoladekage med daim
400 g blødt smør
2 dl sukker
4 dl muscovadosukker
2 æg
9 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
1 dl kakaopulver
400 g Marabou med Daim
1½ pose hakkede pistacienødder

Fremgangsmåde

  1. Pisk smør og sukker godt.
  2. Pisk æggene i et ad gangen.
  3. Bland mel, bagepulver, salt og kakao i en skål.
  4. Rør forsigtigt melblandingen i æggemassen.
  5. Hak chokoladen og nødderne og kom dem i dejen.
  6. Beklæd en bradepande på 25 x 40 cm med bagepapir og hæld dejen i.
  7. Bag kagen midt i ovnen ved 175° i 30-40 min.
  8. Lad kagen køle af i formen og skær den ud i ca. 48 stk.