Opskrifter
Chokoladekage med daim og pistacienødder
Onsdag, 25. april 2012Opdateret 17 timer sidenaf Kristina Palmenäs
Denne kage er en enhver chokoladeelskers favoritkage! Den er proppet med lækker daim og pistacienødder - og den kan serveres som bradepandekage eller i portioner.

40 min
48 stk
Chokoladekage med daim
400 g blødt smør
2 dl sukker
4 dl muscovadosukker
2 æg
9 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
1 dl kakaopulver
400 g Marabou med Daim
1½ pose hakkede pistacienødder
Fremgangsmåde
- Pisk smør og sukker godt.
- Pisk æggene i et ad gangen.
- Bland mel, bagepulver, salt og kakao i en skål.
- Rør forsigtigt melblandingen i æggemassen.
- Hak chokoladen og nødderne og kom dem i dejen.
- Beklæd en bradepande på 25 x 40 cm med bagepapir og hæld dejen i.
- Bag kagen midt i ovnen ved 175° i 30-40 min.
- Lad kagen køle af i formen og skær den ud i ca. 48 stk.

Hjemmebag
Lækker daimkage med knasende nødder og flødeskum

Hjemmebag
Chokoladescones med tykmælk