Fars varme morgenpande
1 løg
50 g små champignon
50 g bacontern
3 brunchpølser
2 kogte kartofler
6 cherry tomater
2 æg
Frisk timian
Salt og peber
Skær løget i tynde både og rens champignonerne. Rist baconternene på en varm pande sammen med løg og champignon, til de er gyldne. Dæmp varmen, tilsæt pølser, kartofler i mindre stykker og cherrytomater og bland godt. Slå æggene ud og kom dem forsigtigt på panden mellem det øvrige. Lad panden stå over svag varme, til æggehviden har sat sig, drys med timian, salt og peber og server med groft brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
RIVEJERN TIL DET MODERNE KØKKEN
Smart multi-rivejern, der er supernemt at bruge. Rivejernet har flere funktioner, så du kan rive og mose. Pris: 349 - kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Fuldkornsyoghurt med mandler
Latkes
Brunch-tallerken
Masser af lækre og spændende retter til en brunch
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)