Grønkålssalat med æble og bacon
50 g bacon i tern
200 g grønkål
1 æble
2 tsk. olivenolie
2 tsk. æbleeddike
½ granatæble
Rist baconternene sprøde og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Hak grønkål fint, skær æblet i små tern og bland med olie og eddike. Bank godt på granatæblet og tag kernerne ud. Vend bacon og granatæblekerner i grønkålen og server med et groft stykke brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
KØKKENVÆGT MED KALORIEBEREGNER
Praktisk kalorievægt til hjælp for det daglige kostindtag.
Vægten koster 249 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Rødløgskompot med æble
Tomatsalat med peanutdressing
Grillede grønsager med persillehummus
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)