Kartofler med spidskål og urter
(4 pers.)
600-700 g små, nye kartofler
400 g spidskål
1 fed hvidløg
½ dl snittet purløg
1 dl snittet rucola
Revet skal af 1 usprøjtet citron
½ dl olivenolie
1 tsk. salt
Groftkværnet peber
Tilbehør
Pesto
Skrub kartoflerne og kog dem i saltet vand. Køl kartoflerne af. Snit kålen og kog den lige netop mør i saltet vand. Hæld den i en sigte og skyl med koldt vand.
Bland kartofler, spidskål, presset hvidløg, purløg, rucola, citronskal og olivenolie. Smag til med salt og peber.
Server med en færdig pesto og grillede pølser.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Super redskab til grønsagerne
Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)
Mere til grillen...
Grillbagt brød og ostepølser i kålblade
Pølsespid med hytteostsalat og kartoffelspid
Grillede revelsben med spidkartofler
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)