Opskrifter
Lækre tarteletter med kylling i asparges
Mandag, 15. juni 2015Opdateret I gåraf Kristina Marckmann | Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Mums! Disse lækre tarteletter med kylling i asparges er helt perfekt sommermad. Servér dem enten som forret, eller nyd det som et hovedmåltid.

20 min
4 personer
Tarteletter med kylling i asparges
450 g kogt kyllingekød
1 bdt. grønne asparges
1 tsk. salt
1 spsk. smør
2 spsk. hvedemel
2 dl hønsebouillon
1 dl fløde
2 forårsløg
1 tsk. groft salt
Friskkværnet peber
12 tarteletter
150 g rejer
Pynt
Brøndkarse
Fremgangsmåde
- Bræk den nederste del af aspargesene, skær resten i mundrette stykker og læg dem i et fad sammen med saltet.
- Hæld kogende vand over aspargesene, så de lige er dækket, og lad dem stå i 5 min.
- Smelt smørret og tilsæt melet under kraftig omrøring.
- Pisk bouillon og 1 dl aspargesvand i lidt ad gangen, lad opbagningen koge et par min. og rør fløden i.
- Skær kyllingekød i mindre stykker, snit forårsløgene og vend det i sammen med asparges, salt og peber.
- Varm stuvningen igennem og smag til.
- Lun tarteletterne og hæld ca. ¾ dl stuvning i hver tartelet.
- Pynt med rejer og brøndkarse og servér straks.

Forretter & Tilbehør
Tomattarteletter

Forretter & Tilbehør
Tarteletter med fiskeboller og rejer