(6 stk.)
6 små hvedebrød (f.eks. Äntligen fra Pågen)
2 spsk. mayonnaise
8 hakkede sardeller
1 spsk. tørret oregano
1 tsk. hvidløgspeber
6 sherrytomater
125 g mozzarella i lage
Læg brødene på en plade med bagepapir og rør mayonnaisen med sardeller, oregano og hvidløgspeber. Skær tomater og mozzarellaen i tynde skiver. Smør mayonnaisen på brødene og læg tomater og mozzarellaskiverne over. Bag brødene ved 220° i 8 min. og server dem lune eller kolde.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Mangler du lidt inspiration til frokosten?
20 opskrifter på retter, der nemt kan tages med i madpakken eller madkurven
Lækkert højtbelagt smørrebrød, når der skal gøres lidt ekstra ud af frokosten
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)