Opskrifter
Minitarteletter med avocado og rogn/rejer
Tirsdag, 28. december 2010af Redaktion
Til en nytårsaperitif inden middagen eller til dem, der hellere vil have noget salt end sødt til midnatschampagnen
(12 stk.)
1 pakke minikrustader (Kvickly)
Avocado
1 spsk. citronsaft
1 spsk. cremefraiche 18%
Chili
Ørredrogn
Store rejer
Mos avocadokødet fint med en gaffel. Tilsæt straks citronsaft og cremefraiche og rør det sammen. Smag til med tørret chili og salt. Læg 1 tsk. avocadomos i hver krustade og pynt med ørredrogn, rejer og dild.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Tapastallerken
Rød pesto med gedeost & rucola med artiskok
Velkomstdrink med skorper
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)