Opskrifter
Skøn sommer-forret: Hvide asparges med æggedressing og kapers
Lørdag, 5. maj 2012Opdateret I gåraf Helle Brønnum Carlsen
Her får du opskriften på en super forret med friske, hvide asparges. De hvide asparges er serveret med æg og kapers.

15 min
4 personer
Hvide asparges med æggedressing
500 g hvide, friske asparges
4 æg
1 hakket skalotteløg
1 bundt kørvel
2 spsk. kapers
1 spsk. mild hvidvinseddike
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
Tilbehør
Flutes
Fremgangsmåde
- Skræl aspargesene og skær enderne af.
- Kog dem i letsaltet vand i 6-8 min. Lad dem dryppe tørre i et rent klæde.
- Kog æggene ca. 9 min., til de er let hårdkogte, pil og hak dem.
- Bland æggene med kapers, eddike, olie og det meste af kørvelen.
- Når aspargesene er tørre, vendes de med lidt ekstra olie og anrettes overhældt med æggedressingen og pyntes med kørvel.
- Servér med flutes.

Hovedretter
Laksesteak på pande med frisk smørsovs på kapers og dild

Forretter & Tilbehør
Aspargessalat med grønne asparges, edamamebønner og jordbær