(4 pers.)
2 ciabattabrød
2 dåser tun i olie
2 hårdkogte æg
1 glas artiskokker i olie
1 rød peberfrugt
2 stilke basilikum
20 g rucolasalat
Saften af ½ citron
1 spsk. olivenolie (evt. mindre)
Salt og peber
Servietter og bånd
Flæk ciabattabrødene og dræn tunen for olie. Fordel tunen på bunden af de to ciabattabrød. Kog, afkøl og pil æggene og skær dem i skiver. Læg dem på tunen sammen med skiver af oliedrænet artiskok. Fjern frøstolen i peberfrugten og skær frugten i flade stykker. Fordel sammen med skyllet rucola og blade af basilikum over sandwichene. Rør lidt olie, citronsaft, salt og peber sammen og dryp det på toppen og luk med lågene. Skær dem i tykke stykker, der snøres sammen med en serviet og lidt bastbånd for at holde på dem.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Minihotdogs
Pizzahorn
Pølsehorn