Opskrifter
Boller med spinat og feta
Onsdag, 26. september 2018Af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger. Foto: Carina Krüger.
Skal der lidt ekstra gods i bollerne, så prøv at lave dem med spinat og feta. De egner sig perfekt til et lille mellemmåltid, men fungerer også godt som brød til aftensmaden.
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/article/boller-med-spinat-og-feta.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til boller med spinat og feta:
(6 stk.)
100 g spinat
3 dl kærnemælk
10 g gær
1 tsk. salt
1 dl solsikkeolie
2 spsk. solsikkekerner
75 g fuldkornshvedemel
350 g hvedemel
150 g feta
1 spsk. solsikkekerner
Prøv også: Hybenboller
Fremgangsmåde:
Blanchér spinaten ganske kort og hak den groft.
Rør gæren ud i mælken.
Tilsæt salt, olie, solsikkekerner, fuldkornsmel og halvdelen af melet.
Rør spinat og groftsmuldret feta i og ælt dejen sammen med resten af melet.
Lad dejen hæve på køl natten over.
Slå dejen ned og brug en våd ske til at sætte dejen i 6 klatter på en plade med bagepapir.
Lad bollerne efterhæve i 30 min.
Drys med solsikkekerner og bag bollerne ved 225° varmluft 15-18 min.
Se også: Flutes med rugmel og hvidløg