Hurtige mysliboller uden gær

Ingredienser til mysliboller
(Ca. 10 stk.)
75 g havregryn
280 g sigtemel
35 g klid
50 g soltørrede tranebær
65 g hakkede mandler
2 tsk. natron (eller den dobbelte mængde bagepulver)
1 tsk. salt
4 dl tykmælk (eller A38)
1 dl syltede tyttebær
1 spsk. smør
3 spsk. sesam
Fremgangsmåde til mysliboller
Bland havregryn med sigtemel, klid, tranebær, mandler, natron og salt. Tilsæt tykmælk og tyttebær og rør dejen godt igennem. Smør 10-12 muffinsforme med smørret og drys bund og sider med sesam. Hæld dejen i formene og drys resten af sesamfrøene over. Bag bollerne ved 200° nederst i ovnen i ca. 20-30 min. og lad det køle af under et viskestykke.
Bageopskrift: Kristina Marckmann