Lakridskager med hvid creme
(18 stk.)
Ingredienser til lakridskager med hvid creme
85 g blødt smør
100 g flormelis
2 spsk. sød lakridssirup
1 æg
175 g mel
½ tsk. bagepulver
Creme
50 g hvid chokolade
2 pasteuriserede æggeblommer
100 g flormelis
50 g blødt smør
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Sådan gør du
Rør smør og flormelis sammen, tilsæt lakridssirup og pisk ægget i. Rør mel og bagepulver i, saml dejen og stil den på køl i en time. Rul dejen ud i 2 mm's tykkelse og stik 3 cm store kager ud med en udstikker. Læg kagerne på en plade med bagepapir og stil dem i fryseren i 20 min. Bag kagerne ved 165° i 12 min. og lad dem afkøle helt. Smelt chokoladen og rør æggeblommerne med flormelis og smør. Tilsæt chokoladen, rør cremen godt igennem og stil den på køl i 30 min. Læg kagerne sammen to og to med cremen imellem og server dem straks.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Flere opskrifter...
Valnøddebrød med lakrids
Whoopie pies med hindbærcreme
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)
Mange flere retter med lakrids...