Mysliboller
Ingredienser til mysliboller
(Ca. 10 stk.)
75 g havregryn
280 g sigtemel
35 g klid
50 g soltørrede tranebær
65 g hakkede mandler
2 tsk. natron
1 tsk. salt
4 dl tykmælk
1 dl syltede tyttebær
1 spsk. smør
3 spsk. sesam
Fremgangsmåde til mysliboller
Bland havregryn med sigtemel, klid, tranebær, mandler, natron og salt. Tilsæt tykmælk og tyttebær og rør dejen godt igennem. Smør 10-12 muffinsforme med smørret og drys bund og sider med sesam. Hæld dejen i formene og drys resten af sesamfrøene over. Bag bollerne ved 200° nederst i ovnen i ca. 20-30 min. og lad det køle af under et viskestykke.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Tranebærbrød
Frokostboller
Vi elsker muffins!
Er du vild med muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver et overblik over nogle af de bedste opskrifter på muffins fra Familie Journal.