Opskrifter
Fisk i fad
Onsdag, 11. juni 2014af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Ugens ret med fisk
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2014/juni/uge-24/mad/24-fisk-i-fad-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Opskrift på fisk i fad
(3 pers.)
450 g sejfilét
100 g rejer
500 g kartofler
1 bdt. grønne asparges
3 dl cremefraiche 18%
½ usprøjtet citron
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 bdt. dild
3 æg
Tilbehør
Grøn salat
Fremgangsmåde til fisk i fad
Skær kartoflerne i tynde skiver og læg dem i bunden af et tærtefad beklædt med bagepapir. Del fisken i mindre stykker og fordel dem over kartoflerne sammen med rejerne. Skær aspargesene i mindre stykker og fordel dem over fisk og rejer. Pisk cremefraiche og æg med saft og citronskal, salt, peber og klippet dild. Hæld æggemassen over tærten og bag den midterst i ovnen ved 180° i 45 min. Servér med grøn salat.