Opskrifter

Lammepølser til brunch

Torsdag, 1. april 2010af Redaktion
Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af morgenmaden i weekenden, er lammepølserne et godt sted at starte

100 g røget bacon
1 lille løg
400 g hakket lammekød
1 fed presset hvidløg
1 hakket chili (efter smag)
2 kviste rosmarin
1 tsk. salt
½ tsk. peber
1 æg
75 g hvedemel
1 dl mælk
1 meter naturtarm i fingertykkelse
Smør til stegning

Hak bacon og løg i kødhakker eller i blender og bland det med lammekødet. Tilsæt hvidløg, chili, finthakket rosmarin, salt og peber sammen med ægget. Bland melet i farsen skiftevis med mælken og rør farsen godt igennem. Læg tarmen i vand og lad den bløde op. Kom farsen i en sprøjtepose og fyld farsen i tarmen, der lukkes af til små pølser. Prik pølserne med en gaffel og steg dem i smørret ved jævn varme i 6 min. på hver side.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Mere til hyggelige morgener...
Morgenscones
Kaffeshot
Nem appelsinmarmelade
Pandekager med æggefyld