
Familielægen
Hvorfor gør alderen mig tungere?
(2 portioner)
Laksepakker
8 mellemstore blade savojkål
400 g laks
1 tsk. salt
2 æg
3 spsk. hvedemel
12 blade friskhakket basilikum
1 finthakket, rød peber
Abrikossovs
4 tsk. olivenolie
4 stk. skalotteløg
50 g (tørrede) abrikoser i små stykker
4 dl æblemost
2 spsk. majsstivelse
1 knsp. stødt nellike
2 tsk. sukker
Salt og peber
Tilbehør
8-10 minimajs el. 4 små majskolber (i sæson)
Damp kålbladene i letsaltet, kogende vand i 10 min., fjern forsigtigt kålstokken. Hak laksen groft med en kniv og rør den med salt. Lad den trække i 10 min. Rør laksen sammen med æg, hvedemel, basilikum, rød peberfrugt og hvid peber og fordel det på kålbladene. Pak bladene omkring farsen og damp pakkerne i en gryde på en grønsagsrist i ca. 15 min.
Til sovsen varmes olivenolien. Hak skalotteløg og svits, til det er klart, tilsæt abrikos og æblemost og lad sovsen simre i ca. 20 min. under låg, til abrikoserne er møre. Blend evt. sovsen, før den jævnes med majsstivelsen, der er udrørt i lidt koldt vand. Smag til med krydderierne.
Minimajs dampes kort i vand. Er det kolber, koges de 7-10 min. i rigeligt vand tilsat salt.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
Energi 340kcal/1426kJ
Fedt: 15 g
Kulhydrater: 29 g
Protein: 20 g
Kostfibre: 2 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Avocado og laksemad med peberrodsdressing
Laksesalat med æg
Krydderfrikadeller med rødkålsråkost
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)