Kære Puk
Middagsgæster er blevet en plage
(4 portioner)
2 porrer
3 tomater
2 gule peberfrugter
1 spsk. rapsolie
600 g rå laks
Citronsaft
Salt og peber
½ bdt. frisk dild
2 dl fromage frais
½ kg kartofler
Porrerne renses og skæres i tynde ringe. Tomater og peberfrugter skylles og skæres i tern. Tag fire stykker stanniol på ca. 40 cm og smør dem med olie. Læg et stykke laks på hvert af stykkerne, krydr med salt og peber og dryp lidt citronsaft over. Fordel grønsagerne over fisken og pak stanniol om det hele. Bag de fire pakker i en forvarmet ovn. De skal have ca. 35 min. ved 175°.
Bland fromage frais, finthakket dild, citronsaft, salt og peber. Server fiskepakkerne med kartofler og dilddressing.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
Energi 479 kcal/2005 kJ
Fedt: 19 g
Kulhydrater: 35 g
Protein: 37 g
Kostfibre: 5 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Rødspætte med varm kartoffelsalat
Laksesalat med æg
Fisk i sur-sød sauce