Spaghetti med grøntsagsfyldt kødsovs alla Skovhuset

Søndag, 19. september 2010Opdateret 26. februar
af Redaktion
Her får du Skovhuset bedste opskrift på den klassiske spaghetti med kødsovs fyldt med lækre grøntsager.
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

1 pers.

125 g hakket oksekød, maks. 6%
50 g løg
2 fed hvidløg
1 spsk. olie, f.eks. olivenolie
1 tsk. timian
75 g champignon
100 g flåede tomater fra dåse
Evt. 1 dl vand
20 g ost, 18%/30+
50 g pastaskruer

Fremgangsmåde

  1. Rens løget og hak det fint.
  2. Varm olien i en gryde og svits løget, til det er klart.
  3. Kom kød og knust hvidløg i gryden.
  4. Steg det hele i ca. 10 min. ved middel varme.
  5. Hak de flåede tomater fint.
  6. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Kom dem i gryden sammen med timian og de hakkede tomater. Tilsæt evt. vand.
  7. Lad blandingen småkoge i 10-15 min.
  8. Kog pastaskruerne efter anvisningen på pakken. Si vandet fra.
  9. Hæld kødsovsen over spaghettien, drys med revet ost og server retten med det samme.

Tip

Hvis du ikke er så meget til spaghetti, så kan retten også serveres med ris eller kartoffelmos. Kødsovsen kan også bruges som fyld på en pizzabund.