Stegt banan med rom og rosin

Søndag, 5. december 2010
af Redaktion
Skøn dessert med lidt alkohol fra Familie Journals slankeklub
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

(4 pers.)

40 g rosiner
4 spsk. rom
4 bananer
4 spsk. sukker
1 tsk. oliemargarine
½ tsk. kanel
1 spsk. mandelflager
200 g vaniljeis med reduceret fedt og sukkerindhold fra isis

Sådan gør du
Lad rosinerne trække i rom i ca. 30 min. Skræl og halver bananerne.
Smelt sukkeret på en pande, når sukkeret er gyldent tilsæt fedtstof. Læg bananerne i karamellen og steg dem ved svag varme på begge sider. Tilsæt rosiner, rom og kanel og varm desserten igennem.
Anret bananerne på fire desserttallerkner, pynt med mandelflager og server med vaniljeis.

Madopskrift: Pernille Brøndum

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)

Energi-information pr. person:
1389 kJ/331 kcal
Fedt 7 g
Kulhydrater 58 g
Protein 4 g
Alkohol 3 g
Kostfibre 2 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv også...
Kanelsnegle
Bagt æblekage
Bananis

Se vidoen om Magic Taljeformer, der holder topmaven på et minimum:
Klik her hvis du vil videre til shoppen...