Frisk tomatsalsa med tabasco og barbequesauce

Søndag, 29. januar 2012Opdateret 17. marts
af Redaktion
Denne hjemmelavede tomatsalat er perfekt tilbehør til f.eks. grillet kød, steaks eller schnitzler. Den kan også laves mindre stærk uden tabasco.
Foto: Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub

4. pers.

200 g tomater
100 g salatløg
200 g agurk
100 g peberfrugt
2 tsk. olie
saften af ½ citron eller lime
1 spsk. tabasco
2 spsk. barbequesauce
salt

Fremgangsmåde

  1. Pil løgene, rens peberfrugten og skyl agurk og tomat.
  2. Skær alle grøntsagerne i meget små terninger.
  3. Grøntsagerne blandes med olie og presset citronsaft.
  4. Salsaen smages til med tabasco, barbecuesauce og salt.
  5. Lad gerne salsaen trække i mindst 1 time før servering.