Livshistorier
Jeg frygtede mødet med min datters rige svigerforældre
1 pers.
150 g torskefilet
2 tsk. sennep
1 tsk. timian
100 g squash
100 g tomat
100 g gulerod
125 g kartofler
1 dl vand
½ dl tør hvidvin
Salt og peber
TIP
I stedet for torsk kan anvendes rødspættefileter, lyssej eller kuller.
Torskens kød bliver løsere i de varme perioder, hvor den tager mest føde til sig, modsat om vinteren og om foråret i gydeperioderne. En gammel regel siger, at man af samme grund kun skal spise torsk i måneder med "r" i.
Tænd ovnen på 175°. Smør torskefileten med sennep og krydr den med timian, salt og en anelse peber. Rens grønsagerne og skær dem i skiver. Læg grønsagerne i et passende ildfast fad, tilsæt vand og hvidvin og drys med salt og peber. Steg grønsagerne i den varme ovn i ca. 25 min. Tag fadet ud af ovnen, læg torskefileten oven på grønsagerne og dæk fadet med stanniol. Stil fadet tilbage i ovnen og steg retten videre i 12-15 min., til torsken er gennemstegt.
SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG:
Mest grønt
Mest tilbehør
Mest protein
Fisk
150 g
150 g
225 g
Grønsager
300 g
150 g
200 g
Tilbehør
125 g
175 g
125 g
Kcal/ kJ
424/1774
428/1789
461/1929
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her (link fjernet)
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub (link fjernet)
Se artiklen
Slank efter din smag - her beskrives slankeprogrammet
Prøv også...
Fyldig vintersuppe med kylling
Oksetyndsteg med varme rodfrugter