Vaniljebudding

Søndag, 24. november 2013
af Jeanette Hansen
Nem opskrift på budding fra Familie Journals Slankeklub

Opskrifter til en sund kostplan fra Familie Journals Slankeklub

Hver uge får du masser af gode opskrifter til en sund kost i Familie Journal. Vi har også samlet 10 opskrifter til en sund kost i galleriet i bunden af artiklen. Tag et kig, og bliv inspireret til en sundere livsstil!

Slankeopskrift på vaniljebudding

(Ingredienser til 5 portioner)

6 dl mælk (skummet-, mini- eller letmælk)
45 g sukker
50 g vanillebuddingpulver (rom eller mandelbuddingpulver kan også bruges)

Fremgangsmåde til vaniljebudding

Buddingpulver hældes i en skål og blandes med sukker og 1 dl mælk.

Resten af mælken bringes i kog under omrøring.

Gryden tages af varmen, jævningen røres i.

Buddingen bringes i kog under omrøring og koger ca. 1 min.

Buddingen fordels i 4 portionsglas, som overdækkes med plastikfolie.

Stilles til afkøling i køleskab, gerne 2-3 timer.

Tip: Buddingen kan med fordel tilberedes med den halve mængde sukker. Efter buddingen har kogt smages den til med flydende sødestof.

Tip: Buddingen kan serveres med frisk frugt, 1 spsk. kirsebærsovs, frugtpure eller bare 1 tsk. marmelade eller karamelsovs.

Energi-information pr. portion
Energi 131 kCal / 549 kJ

Fedt: 2 g
Kulhydrater: 23 g
Protein: 4 g
Kostfibre: 0 g

Flere sunde opskrifter

Vil du have mere inspiration til en sund kost? Så tag et kig i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet endnu flere sunde opskrifter.

10 slankende opskrifter