Artikler
Dorte havde endetarmskræft
Opskrifter til en sund kostplan fra Familie Journals Slankeklub
Hver uge får du masser af gode opskrifter til en sund kost i Familie Journal. Vi har også samlet 10 opskrifter til en sund kost i galleriet i bunden af artiklen. Tag et kig, og bliv inspireret til en sundere livsstil!
(Ingredienser til 5 portioner)
6 dl mælk (skummet-, mini- eller letmælk)
45 g sukker
50 g vanillebuddingpulver (rom eller mandelbuddingpulver kan også bruges)
Buddingpulver hældes i en skål og blandes med sukker og 1 dl mælk.
Resten af mælken bringes i kog under omrøring.
Gryden tages af varmen, jævningen røres i.
Buddingen bringes i kog under omrøring og koger ca. 1 min.
Buddingen fordels i 4 portionsglas, som overdækkes med plastikfolie.
Stilles til afkøling i køleskab, gerne 2-3 timer.
Tip: Buddingen kan med fordel tilberedes med den halve mængde sukker. Efter buddingen har kogt smages den til med flydende sødestof.
Tip: Buddingen kan serveres med frisk frugt, 1 spsk. kirsebærsovs, frugtpure eller bare 1 tsk. marmelade eller karamelsovs.
Energi-information pr. portion
Energi 131 kCal / 549 kJ
Fedt: 2 g
Kulhydrater: 23 g
Protein: 4 g
Kostfibre: 0 g
Vil du have mere inspiration til en sund kost? Så tag et kig i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet endnu flere sunde opskrifter.