Burritos med bønnesalat
20 min.
(3 pers.)
300 g kylling i strimler
Olie til stegning
1 hakket jalapeño
300 g majs
Salt og peber
1 pk. tortillas
300 g revet cheddarost
4 tomater
1 avocado
½ iceberg
1 ds. kidneybønner
1 skalotteløg
1 bdt. forårsløg
½ dl halvtørrede tomater
1 spsk. olie
1 spsk. sweet chilisauce
Brun kyllingestrimlerne i olien sammen med jalapeño og majs og krydr med salt og peber. Skær tomat og avocado i skiver og icebergsalaten i strimler. Lad kidneybønnerne dryppe af i en sigte og bland dem med hakket skalotteløg, forårsløg og halvtørrede tomater. Rør olie og chilisauce godt sammen og vend det i bønnesalaten. Lun tortillaerne og server dem fyldt med kylling, cheddar, tomat, avocado og iceberg.
Opskrift: Kristina Miechels