Opskrifter

Grillet kylling med rødbede-spinatsalat

Mandag, 12. januar 2009af Redaktion
(4 pers.)4 store kyllingebryststykker med skind, uden benOlivenolieSalt og peber800 g rødbeder300 g spinat200 g blandet salat ½ bdt. purløg100 g

(4 pers.)

4 store kyllingebryststykker med skind, uden ben
Olivenolie
Salt og peber
800 g rødbeder
300 g spinat
200 g blandet salat
½ bdt. purløg
100 g smuldret fetaost


Dressing:
2 spsk. balsamicoeddike
1 spsk. dijonsennep
3 spsk. olivenolie
Salt og peber


Tilbehør:
Groft brød

Kog rødbederne i letsaltet vand i 40-60 min. og gnid skindet af. Stik et træspyd gennem kyllingebryststykkerne og smør med olie, salt og peber. Læg stykkerne i ovnen ved 225° og steg i 15-20 min., til de er gennemstegte. Skyl salaterne og spinaten og læg den på et fad.
Dressingen piskes sammen i en stor skål, hvor de kogte rødbeder i både vendes rundt, til de er helt marinerede. Så hældes det hele ud på salaterne, og der drysses med purløg og ost. Serveres til kyllingerne med brød til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv også...
Kyllingegryde med kartoffelsne
Laksesalat med appelsin