Grillet kylling med rødbede-spinatsalat
(4 pers.)
4 store kyllingebryststykker med skind, uden ben
Olivenolie
Salt og peber
800 g rødbeder
300 g spinat
200 g blandet salat
½ bdt. purløg
100 g smuldret fetaost
Dressing:
2 spsk. balsamicoeddike
1 spsk. dijonsennep
3 spsk. olivenolie
Salt og peber
Tilbehør:
Groft brød
Kog rødbederne i letsaltet vand i 40-60 min. og gnid skindet af. Stik et træspyd gennem kyllingebryststykkerne og smør med olie, salt og peber. Læg stykkerne i ovnen ved 225° og steg i 15-20 min., til de er gennemstegte. Skyl salaterne og spinaten og læg den på et fad.
Dressingen piskes sammen i en stor skål, hvor de kogte rødbeder i både vendes rundt, til de er helt marinerede. Så hældes det hele ud på salaterne, og der drysses med purløg og ost. Serveres til kyllingerne med brød til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Kyllingegryde med kartoffelsne
Laksesalat med appelsin