Kalvelever med kål, linser og nødder
30 min.
(4 pers.)
4 store skiver kalvelever skåret supertyndt
Salt og peber
1 dl hakket koriander
1 hakket løg
1 spsk. olie
10 tråde safran
Saft og skal fra 2 appelsiner
500 g fintsnittet kål (rød eller hvid)
3 spsk. æbleeddike
1 spsk. salt
2 dl cremefraiche
1 tsk. sennep med honning
100 g kogte grønne linser
50 g rucola
75 g hasselnødder
Skær og mariner kålen i eddike og salt. Rør cremefraiche med sennep og vend den afdryppede kål heri. Drys kogte grønne linser, rucola og hasselnødder. Steg så leveren i 1 olie 2 min. på hver godt drysset med peber. Kom løg, safran, koriander og appelsinskal ved. Kog af med saft og server straks.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen