Opskrifter
Karrygryde med kokosris
Mandag, 27. oktober 2008af X
30 min.(4 pers.)500 g kalkun i tern2 spsk. olie1½ spsk. karry1 hakket løg½ hvidkålshoved2 gode madæbler2 dl hønsebouillon1 dl tørrede tranebærSalt og
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/047f1a717fb241f9a8806db45fc46ce2.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
30 min.
(4 pers.)
500 g kalkun i tern
2 spsk. olie
1½ spsk. karry
1 hakket løg
½ hvidkålshoved
2 gode madæbler
2 dl hønsebouillon
1 dl tørrede tranebær
Salt og peber
2 dl jasminris
1 dl reven kokos (el. kokosmel)
4 dl vand
1 tsk. salt
Svits kødet i olien sammen med løg og karry. Skær hvidkålen i mindre stykker, skræl æblerne og skær dem i tern. Tilsæt hvidkål, æbletern og bouillon og lad retten simre under låg i 20 min. Skyl risene under koldt vand og bland dem i en gryde med kokos og salt. Hæld vandet over og lad risene koge ved svag varme under låg i 15 min. Kom tranebærrene i karrygryden og smag til med salt og peber. Server retten med et godt stykke brød.
Opskrift: Kristina Miechels