Kotelet med appelsin og broccoli
25 min.
(2 pers.)
2 store svinekoteletter
1 appelsin
1 spsk. soja
1 tsk. sesamolie
Salt og peber
1 bdt. broccoli
1 porre
8 cashewnødder
Filet af 1 grapefrugt, Lidt saft af denne
1 tsk. honning
1 håndfuld sprøde salatblade
Tilbehør:
Brød eller kogt ris
Gnid koteletterne i soja, olie, salt og peber. Læg dem i ovnfast fad og stil i ovnen ved 220° i 10 min. Læg skiver af appelsin over og sæt i ovnen igen i 6-8 min. Skær porren op til strimler på langs, del broccolien i buketter og pak med porrebånd. Damp dem 3 min. i saltet vand og overhæld med honning og lidt grapesaft. Læg på bund af sprøde blade og drys med grapefileter og nødder. Server til koteletterne med ris eller brød.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen