Opskrifter
Kyllingekebab med perlespelt
Lørdag, 6. september 2008af Redaktion
(1 pers.)20 min1 stort kyllingebryst skåret i tern1 spsk. rød karrypasta (gerne indisk tika el. curry)1 spsk. fløde1 rød peber i tern1 courgette i
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/c5908957215b426b91d37b2797e39620.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(1 pers.)
20 min
1 stort kyllingebryst skåret i tern
1 spsk. rød karrypasta (gerne indisk tika el. curry)
1 spsk. fløde
1 rød peber i tern
1 courgette i tern
1 rødløg i både
1½ dl perlespelt
1 dl hakket persille
1 spsk. citronsaft
1 fed hakket hvidløg
1 spsk. olivenolie
Rør karrypasta med fløde, og vend kyllingen i det. Sæt kødet på spid skiftevis med grønsagerne. Steg i ovnen ved 225° i 15 min. Kog perlespelten i 20 min. Vend den med citronsaft hvidløg, persille og olie. Smag til med salt og peber. Server med citronbåde.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen