Opskrifter

Minibøffer med æble

Mandag, 9. februar 2009af X
30 min.(4 pers.)4 røde æbler, ikke for store2 løg500 g hakket oksekød1 tsk. saltKværnet peber25 g smør2 spsk. grov sennep2 dl flødeSkær kernehuset ud

30 min.
(4 pers.)

4 røde æbler, ikke for store
2 løg
500 g hakket oksekød
1 tsk. salt
Kværnet peber
25 g smør
2 spsk. grov sennep
2 dl fløde

Skær kernehuset ud af æblerne og skær dem i 2 cm tykke skiver. Pil løgene og skær dem i ½ cm tykke skiver. Bland kødet med salt og peber. Form farsen til 8 små bøffer. Varm smørret på en stegepande, steg først æbler og løg 2 min. på hver side og tag dem af panden. Steg bøfferne 2-3 min. på hver side. Bland fløde og sennep og hæld det ved. Simrer 5 min. og smages til. Server bøfferne i saucen med æbler, løg og små kartofler.

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Mere med hakket oksekød ...
Hakkebøffer med bacon og kartoffelmos
Hakkebøffer med blomkål i ost