Opskrifter
Minibøffer med æble
Mandag, 9. februar 2009af X
30 min.(4 pers.)4 røde æbler, ikke for store2 løg500 g hakket oksekød1 tsk. saltKværnet peber25 g smør2 spsk. grov sennep2 dl flødeSkær kernehuset ud
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/7960be31287243f0af9e21d7b0d70099.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
30 min.
(4 pers.)
4 røde æbler, ikke for store
2 løg
500 g hakket oksekød
1 tsk. salt
Kværnet peber
25 g smør
2 spsk. grov sennep
2 dl fløde
Skær kernehuset ud af æblerne og skær dem i 2 cm tykke skiver. Pil løgene og skær dem i ½ cm tykke skiver. Bland kødet med salt og peber. Form farsen til 8 små bøffer. Varm smørret på en stegepande, steg først æbler og løg 2 min. på hver side og tag dem af panden. Steg bøfferne 2-3 min. på hver side. Bland fløde og sennep og hæld det ved. Simrer 5 min. og smages til. Server bøfferne i saucen med æbler, løg og små kartofler.
Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Mere med hakket oksekød ...
Hakkebøffer med bacon og kartoffelmos
Hakkebøffer med blomkål i ost