Opskrifter

Svampesuppe med hvidløgs­muslinger

Tirsdag, 15. november 2011Opdateret 3. martsopskrift af Kristina Marckmann
Supernem og lækker suppe
20 min
3 personer

(3 pers.)
20 min.

2 finthakkede løg
2 fed hakkede hvidløg
1 spsk. smør
500 g blandede svampe i tern
8 dl hønsefond
1 ds. muslinger
2 dl fløde 13%
1 spsk. smør
2 fed presset hvidløg
½ dl hakket persille
Salt, peber

Tilbehør
Brød

Sådan laver du svampesuppe med hvidløgs­muslinger

Svits løg, hvidløg og svampene i smørret. Tilsæt hønsefond, væden fra muslingerne og fløde og lad det simre i 10 min. Svits muslingerne i smørret, tilsæt hvidløg og persille og lad det svitse i et par min. Blend suppen helt eller delvist med en stavblender, så den jævnes. Smag til med salt og peber og server suppen med hvidløgsmuslingerne og brød.