Opskrifter

Tykstegsfilet med spændende salat

Torsdag, 4. september 2008af Redaktion
30 min.(2 pers.)2 x 200 g tykstegsfiletSalt og peberSalat:1 mango1 fennikel6 radiser¼ agurk1 gulerod1 rød peberfrugtLidt syltet ingefær (den sure

30 min.
(2 pers.)

2 x 200 g tykstegsfilet
Salt og peber


Salat:
1 mango
1 fennikel
6 radiser
¼ agurk
1 gulerod
1 rød peberfrugt
Lidt syltet ingefær (den sure flagede, der bruges til sushi)
100 g bønnespirer


Dressing:
2 spsk.jordnøddeolie
Salt og peber
1 spsk. soja
1 spsk. sesamolie
1 spsk. flydende honning

Skær mango, fennikel, radiser, agurk, gulerod og peberfrugt i passende stykker og anret flot. Drys med ingefær og bønnespirer og rør dressingen sammen og hæld over. Steg bøfferne drysset med salt og peber i 5 min. på hver side og server straks med groft brød eller kogte ris.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen