Vegetargryde med couscous

45 min.
(6 pers.)
1 spsk. stødt koriander
1 spsk. stødt gurkemeje
1 spsk. stødt kanel
3 spsk. olivenolie
1 hakket rødløg
1 hakket rød chili
2 fed hakket hvidløg
50 g dadler
500 g aubergine i tern
500 g courgette i tern
200 g pillede kastanjer
2 ds. hakkede flåede tomater
Hakkede krydderurter og saft af citron
Tilbehør: Dampet couscous med hakkede krydderurter og løg
Steg alle krydderier, løg, chili, hvidløg og dadler i lidt af olien. Kom så auberginer og senere courgetter ved og kog af med tomater. Når det har simret i 25 min. tilsættes kastanjerne. Damp couscous og vend med hakket løg og krydderurter. Smag til med salt, peber og citron og server med grønsagerne.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen