Opskrifter

Hurtig vintergryde med medister, karry og chorizo

Onsdag, 19. november 2008Opdateret 6. februaraf Kristina Miechels
Aftensmad på 25 minutter med denne vintergryde. Kan laves med karry eller paprika.
25 min

25 min.

100 g chorizo (spansk, krydret pølse) i tern
1 spsk. olie
1 spsk. karry
2 løg i tern
1 snittet savoykål
200 g gulerødder i skiver
200 g kartofler i tern
6 dl grønsagsbouillon
1 ring røget medister i skiver
Salt og peber

Svits chorizoen i olien i en tykbundet gryde. Lad karry og løg svitse med i 1 min., og tilsæt så halvdelen af savoy-kålen sammen med gulerødder og kartofler. Hæld bouillonen ved, og lad det småkoge under låg i 10 min. Tilsæt medisterstykkerne og resten af kålen, og lad det simre i yderligere 5 min. Smag til med salt og peber, og server med et stykke groft brød.

Opskrift: Kristina Miechels


Glem ikke andre gode gryderretter:
Oksegryde med mos
Kyllingegryde