Vintergryde
25 min.
100 g chorizo (spansk, krydret pølse) i tern
1 spsk. olie
1 spsk. karry
2 løg i tern
1 snittet savoykål
200 g gulerødder i skiver
200 g kartofler i tern
6 dl grønsagsbouillon
1 ring røget medister i skiver
Salt og peber
Svits chorizoen i olien i en tykbundet gryde. Lad karry og løg svitse med i 1 min., og tilsæt så halvdelen af savoy-kålen sammen med gulerødder og kartofler. Hæld bouillonen ved, og lad det småkoge under låg i 10 min. Tilsæt medisterstykkerne og resten af kålen, og lad det simre i yderligere 5 min. Smag til med salt og peber, og server med et stykke groft brød.
Opskrift: Kristina Miechels
Glem ikke andre gode gryderretter:
Oksegryde med mos
Kyllingegryde