DDV-opskrift: Mexicansk kyllinge-bønneret
85 g kyllingebryst
110 g sorte bønner (tilberedte fra dåse)
50 g rød peberfrugt
1 lille, frisk rød chili
50 g løg
1 fed hvidløg
1 tsk. olie til stegning
100 g dåsetomat
15 g tomatkoncentrat
1 tsk. kakao
Salt og peber
30 g DDV yoghurt 7%
½ avocado
Koriander
523 kcal/2180 kJ
- 23 g fedt (38%)
- 36 g protein (27%)
- 47 g kulhydrat (35%)
- 10 g fibre
Kog kyllingebrystet mørt i vand. Når det er kogt i ca. 10 min., tages det op, og kødet trevles med to gafler.
Hak peberfrugt, chili, løg og hvidløg fint. Varm en gryde op med fedtstoffet og start med at stege de hakkede grønsager et par min. Tilsæt dåsetomat, tomatkoncentrat, bønner og det trevlede kyllingekød. Lad retten simre i et kvarter.
Smag til med kakao, salt og peber.
Server retten i en dyb skål med en klat kold yoghurt, avocado og et lille drys hakket koriander.
Slankeopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter
Flere lækre slankeretter fra De Danske Vægtkonsulenter...
Gulerodspaté
Stegt laks med vaniljetomater
Rodfrugter med tomatpesto