Opskrifter
Karrysild med dild og æble
Fredag, 29. november 2024Af Gitte Heidi Rasmussen. Foto: Betina Hastoft
Prøv denne lækre opskrift på karrysild med dild og æble – en frisk og smagfuld variation af klassikeren.
20 min
4 personer
Karrysild med dild og æble:
100 g græsk yoghurt 2 %
1 tsk. karry
150 g marinerede sild
1 tsk. citronsaft
1 lille løg
1 lille æble
4 skiver rugbrød
Lidt frisk dild eller andre krydderurter
Fremgangsmåde:
- Rør græsk yoghurt sammen med karry, lidt sildelage og citronsaft i en skål.
- Skær sildene i små stykker, og vend dem i karrydressingen.
- Pil løget, skyl æblet, og skær begge dele i små tern.
- Vend æble og løg i karrysilden. Smag til med karry, citronsaft og evt. lidt peber.
- Rist rugbrødsskiverne, og anret karrysilden ovenpå.
- Skyl og pluk krydderurter, fordel dem på karrysilden, og servér.
Forretter & Tilbehør
Stegte æblesild
TIP
For at få den bedste kvalitet, når du køber sild, så gå efter dem, der bærer betegnelsen ”gammeldags modnede”.