Opskrifter

Claus Holms opskrift på brunede kartofler i airfryer

Lørdag, 30. november 2024Opskrift af Claus Holm. Foto: Jesper Sunesen / Aller Media
Du kan uden besvær lave brunede kartofler i airfryeren. Vær tålmodig og vend dem undervejs, så de ikke brænder på.

Stresser du over at skulle tilberede både hvide og brune kartofler samt rødkål og sauce samtidig på komfuret til julefrokosten eller juleaften, kan du uden problemer vælge lave de brune kartofler i airfryeren.

Brug din foretrukne opskrift på brunede kartofler og tilbered dem i airfryer efter Claus Holms anvisninger herunder.

23 min
1 personer
Brunede kartofler i airfryer
Små kartofler
Sukker til at dække bunden
Lidt smør

Sådan laver du brunede kartofler i airfryer

  1. Smelt først sukker og smør ved 80-90 grader, og kom derefter de kolde, kogte kartofler ned i blandingen.
  2. Ryst godt, og start airfryeren igen.
  3. Kartoflerne kan godt brænde på, hvis du giver dem for meget varme, så vær lidt tålmodig. Vend rundt undervejs.