Opskrifter

Æble-avocadosalat

Mandag, 8. september 2008af Redaktion
(4 pers.)2 røde æbler1 stor eller 2 mindre avocadoerVinaigrette:1 spsk. sennep4 spsk. olivenolie3 spsk. citronsaft1 lille bdt. persille3 spsk.

(4 pers.)

2 røde æbler
1 stor eller 2 mindre avocadoer

Vinaigrette:
1 spsk. sennep
4 spsk. olivenolie
3 spsk. citronsaft
1 lille bdt. persille
3 spsk. mandelflager
Salt og peber

Vask æblet, skær kernehuset fra og skær æblet i fine skiver eller tern. Læg dem portionsvis. Skræl avocadoen, skær kødet i små tern og læg dem oven på æblerne. Pisk en vinaigrette af sennep, olie, citronsaft, samt salt/peber. Rist mandelflagerne og pynt salaten med dem samt hakket persille.

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen