(4 pers.)
400 g pastarør
100 g rucola
Olivenolie
Mild ostesauce
1 skalotteløg
1 spsk. smør
½ dl hvidvinseddike
2½ dl piskefløde
30 g friskrevet parmesanost
1 tsk. ribsgelé
Salt og friskkværnet peber
Pil skalotteløget og hak det fint. Smelt smørret i en gryde og steg løget ved middel varme, til det er klart. Hæld vineddike over og lad det koge ind, til der næsten ikke er mere væde. Tilsæt fløden og skru ned for varmen.
Lad saucen småkoge for svag varme, til den får en cremet konsistens. Rør parmesanost og ribsgelé i ostesaucen. Smag til med salt og peber.
Kog pastaen efter pakkens anvisning. Skyl og tør rucolaen. Vend den kogte, afdryppede pasta sammen med rucolaen og dryp med lidt olivenolie. Anret pastaen i en stor skål, hæld ostesaucen over og vend godt rundt.
Madopskrift: Marie Melchior
FLOT RETROSTIL
Flot flaske fra Ib Laursen. Perfekt til hjemmelavet saft af fx. rabarber eller hyldeblomst. Klik her og køb den i shoppen for kun 59 kroner (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Fyldte pastamuslinger
Skinkesalat med pærer, ost og mandler
Pasta med aubergine og tomat
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)