Kylling med balsamicobagte rodfrugter
(3 pers.)
15 min. + 1 time i ovnen
1 fersk kylling
Salt og peber
1 glaskål
1 knoldselleri
2 rødbeder
2 løg
1 helt hvidløg
4 spsk. olie
4 spsk. balsamico-eddike
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Del kyllingen i 6 stykker og krydr med salt og peber. Skræl rodfrugterne og skær dem i grove stykker. Pil løg og hvidløg, skær løgene i både og del hvidløget i fed. Kom rodfrugter og løg i et ovnfast fad og vend dem i olie blandet med balsamico, salt og peber. Læg kyllingestykkerne over rodfrugterne og stil fadet i ovnen ved 190° i 60 min. Server med flute.
Opskrift: Kristina Miechels
Andre retter med rodfrugter...
Koteletter med ærter og gulerødder
Sellerisuppe med æbler