(2 pers.)
15 min.
250 g friske pasta
25 g frisk babyspinat
1 fed hvidløg
1 tsk. citronsaft
½ dl basilikumblade
1 spsk. revet parmesan
½ dl pinjekerner
1 tsk. salt
1 knsp. peber
½ dl olivenolie
200 g cherrytomater
3 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
Blend spinaten med hvidløg, citronsaft, basilikumblade, parmesanen og 2/3 af pinjekernerne samt salt og peber. Tilsæt olien lidt efter lidt, mens der blendes, til pestoen har en jævn konsistens. Kog pastaen i letsaltet vand og lad den dryppe af i en sigte. Skyl tomaterne, skær hvidløgene i skiver og svits begge dele i olien et par min. Vend pastaen i tomaterne, tilsæt pestoen og server pastaen drysset med resten af pinjekernerne.
Madopskrift: Kristina Marckmann
FINE HJERTER TIL VALENTINSDAG
Lav de fineste 3D hjerter! Brug dem som dekoration på kagen eller nyd dem sammen med din yndlings-dessert. Formen koster 179 kr., kan købes i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Laksesteak med kant
Kammuslinger emd pasta
Pasta med tomat og rejer
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)