(4 pers.)
25 min. + 50 min. i ovnen
4 kyllingefiletstykker delt i to
1 dl hvedemel
2-3 tsk. karry
Salt og peber
2-3 spsk. neutral olie til at stege i
1 løg i både
1 rød peber i strimler
Filet af 2 appelsiner
1 spsk. honning
1 dl rosiner
2 kviste rosmarin
2 kviste persille
4 dl hønsebouillon
Tilbehør
Grønne bønner
Ris
Dup kyllingestykkerne tørre og vend dem i mel, salt og peber. Varm olien i en pande og svits karryen, inden kyllingestykkkerne steges gyldne i ca. 2 min. på hver side. Læg dem i et ovnfast fad og dæk med løg, peber, halvdelen af appelsinfileterne, rosiner, honning og rosmarin. Hæld bouillon ved, dæk med alufolie og sæt i ovn ved 180° i 40-50 min. Drys med persille og de sidste appelsinfileter.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Mere med kylling...
Kylling i asparges
Kylling i rabarbervinsauce
Krydrede kyllingespid med agurkesalat