Opskrifter

Steaksandwich med avocado og pesto

Torsdag, 4. september 2008af Redaktion
(2 pers.)15 min.1 flanksteak, ca. 225 gSalt og peber30 g basilikumblade1/3 dl olivenolie15 g parmesanost (1 spsk.)1 spsk. pinjekerner½ knust fed

(2 pers.)
15 min.

1 flanksteak, ca. 225 g
Salt og peber
30 g basilikumblade
1/3 dl olivenolie
15 g parmesanost (1 spsk.)
1 spsk. pinjekerner
½ knust fed hvidløg
Salt og peber
2 italienske boller
½ romainesalat
½ rødløg
2 tomater
1 avocado
2-4 skiver emmentaler

Steg kødet på en meget varm pande 3 min. på hver side og krydr med salt og peber. Blend basilikumbladene med olie, parmesanost, pinjekerner og hvidløg til en jævn pesto og smag til med salt og peber. Lun bollerne og skær dem over. Snit salaten og skær tomat, rødløg og avocado i skiver. Læg skiver af kødet på underdelen af brødet sammen med emmentaler, tomatskiver, rødløg, avocado og salat. Hæld pestoen over, læg overdelen på og server straks.

Opskrift: Kristina Miechels