Opskrifter
Bacon-spinat-deller med sommersalat
Mandag, 20. august 2012Af Kristina Marckmann
Frikadeller med et twist...
30 min
3 personer
Frikadelelr
350 g hakket kalv og flæsk
1 æg
1 dl mælk
1 dl rasp
100 g frisk spinat
1 lille løg
1 fed hvidløg
100 g bacon
1 tsk. salt
½ tsk. peber
Smør til stegning
Salat
1 agurk
200 g kogte kartofler
1 bdt. radiser
1 bdt. purløg
1 spsk. limesaft
2 spsk. rapsolie
Salt og peber
- Rør kalvekødet med æg, mælk og rasp.
- Kom spinat, løg, hvidløg og bacon i en foodprocessor, hak det fint og bland det i farsen sammen med salt og peber.
- Form frikadeller af farsen og steg dem gyldne i smørret ved jævn varme 3-4 min. på hver side.
- Halver agurken, fjern kernerne og skær den og kartoflerne i tern.
- Skær radiserne i tynde skiver og bland dem med agurk og kartofler.
- Rør limesaft, olie, salt og peber sammen, hæld det over og server.